onsdag 23. desember 2009

Fra nyhetsbildet

Det er alltid gledelig når de store mediene bringer positivt nytt om kirkelige og kristelige saker. Spesielt oppmuntrende er det når sakene har klar sammenheng med Den katolske kirke.
I dagens aviser er det især 2 nyhetssaker som fanget min interesse. Den første er ikke spesifikt katolsk, men handler om arkeologiske utgravinger ved Nasaret i Israel. Her har arkeologene funnet et boligområde som stammer fra Jesu tid. Avisene skriver at Jesus kan ha lekt i og rundt disse husene som barn. Dette er jo godt stoff, men også svært interessant fra ethvert synspunkt. Aftenposten skriver om saken i dag, mens nettmagasinet AbcNyheter brakte nyheten allerede i går, 22. desember.
Dagens Aftenposten bringer også en filmanmeldelse som er definintivt verd å merke seg, spesielt for katolikker. Med overskriften "Gud gjør som han vil" omtaler avisen en ny, fransk film, Miraklet i Lourdes. Anmelderen, Erlend Loe, gir filmen terningkast 5, noe som i seg selv pirrer nysgjerrigheten ettertrykkelig. Filmen har premiere 2. juledag, så her trenger vi ikke vente lenge på en god kinoopplevelse.
Traileren til filmen ligger allerede på Youtube. God fornøyelse!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Site Meter